Napelemes kiserőművek fejlesztése az ötlettől az üzemeltetésig

 

Szolgáltatások

Projektfejlesztés

Megbízóink részére az erőmű létesítésével kapcsolatos elképzeléseiktől kezdve a működő erőműig nyújtjuk szolgáltatásainkat. Partnereinket keresztül biztosítani tudjuk a megfelelő kezdő tőkét, pénzügyi feltételeket, melyek elengedhetetlenek egy nagyobb beruházásnál. Amennyiben az idő szűk keresztmetszet megrendelőink számára, úgy ún. ’ready to build’, tehát építésre kész projekteket is tudunk biztosítani. Társaságunk emellett már kész, működő erőművet is kínál potenciális intézményi és egyéb magánbefektetők számára, akár hosszútávú üzemeltetési megállapodással együtt.

EPC

Az EPC (engineering, procurment, construction) szolgáltatás a mérnöki szolgáltatásokat (tervezés), beszerzés és kivitelezést foglalja magában. Szakértőink bevonásával egészen a műszaki, jogi, pénzügyi tanácsadástól kezdve, a tervezési fázison keresztül a tényleges megvalósításig vállaljuk a komplett munkálatokat. A tervezés és kivitelezés során a költség-haszon elvet, nem csak az építésre, hanem a 25-30 éves üzemidőre is alkalmazzuk, hogy az építési költségek mellett az üzemeltetési költségek is optimális szinten maradjanak.

O&M

O&M üzemeltetés és karbantartás (operation and maintenance). Napelemes erőművi beruházásnál a projektfejlesztés időtartama (tervezés, kivitelezés forrásszerzés stb.) az erőmű élettartamához képest elenyésző. Naperőműveket minimum 25 éves működési időre tervezünk. Ennél fogva a több évtizednyi idő alatt biztosítani szükséges az erőmű gördülékeny üzemelését, annak érdekében, hogy a befektetett tőke a tervezett időn belül megtérüljön. Az O&M szolgáltatások magában foglalják a teljesség igénye nélkül a szolár park területkarbantartását (fűnyírás), részegységek időközi felülvizsgálatát, esetleges garanciális ügyintézését, távfelügyeletet, MAVIR felé történő jelentéseket.

Rólunk

Az Electron Holding Zrt., az Eurotrade cégcsoport tagjaként, egy magyar magánszemélyek által tulajdonolt vállalkozás. A 27 éves cégcsoport számos iparágban tevékenykedik: építőipar, járműkereskedés, pénzügyi szolgáltatások, élelmiszeripar és energetika. Utóbbi tevékenységet a cégcsoporton belül az Electron Holding Zrt. fogja össze, mely jelenleg fotovoltaikus naperőműveket fejleszt és épít Magyarország területén 25 MWp összteljesítményben. A fejlesztett erőművek egyenkénti névleges teljesítőképessége az 500 kVA-től az 5.000 kVA-ig terjednek.

 
Alapítva

1990

Cégcsoport forgalma

30M €

120

Alkalmazottak
Naperőmű
fejlesztés alatt

25 MWp 

 
 

Kapcsolatfelvétel

Információ, Ajánlatkérés, elérhetőségeink

Köszönjük, érdeklődését az Electron Holding Zrt. napelemes kiserőmű fejlesztő csoport szolgáltatásai iránt! Cégünk teljeskörű kivitelezést vállal a tervezéstől az üzemeltetésig, képzett szakembereink professzionális eszközparkkal és több évtizedes tapasztalattal állnak rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal!